Injectioncream 80 5L Injection cream 80 (5 liter) Injection cream 80 (5 liter)
Injectioncream 80 5L Injection cream 80 (5 liter) Injection cream 80 (5 liter)
Injection cream 80 (5 liter)
2 Reviews | Review toevoegen
Remmers Injection Cream 80 is een effectief middel tegen optrekkend vocht en wordt door boorgaten eenvoudig in de muur ingebracht.

Artikelnummer

069105

Gewicht   

5,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 249,95
€ 229,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Inhoud: 5 Liter 

Toepassingsgebieden
Injection Cream 80 van Remmers is een nieuw product en wordt als injectiemiddel gebruikt voor het bestrijden van optrekkende vochtigheid in muren. De crème kan met een gesloten kitpistool in het metselwerk of in de voegmortel worden aangebracht via boorgaten. 

Injection Cream 80 kan ook in de muur worden aangebracht indien er sprake is van een zeer hoog vochtgehalte, vooral bij zichtmetselwerk bestaande uit baksteen of natuursteen.
Injection Cream 80  is niet geschikt voor gasbeton.

Eigenschappen
  • Kant-en-klaar
  • Op silaanbasis
  • Dampdoorlatend, oplosmiddelvrij
  • Hoog rendement, laag verbruik
  • Optimaal voor drukloze bewerking
  • Eenvoudig, snel en veilig te verwerken
  • Eenvoudig te calculeren verbruikshoeveelheden

Verwerking

Ondergrondvoorbereiding 
Oude stuclaag indien aanwezig tenminste 80 cm meer verwijderen dan de zichtbare vocht-zoutschadegrens. Slechte, aangetaste voegen 2 cm diep verwijderen. Open voegen kunnen worden dichtgezet met Remmers Grundputz. Wanden tot 30 cm boven de injectiezone of boven maaiveld kunnen met Remmers Sulfatexmortel uit het Kiesolsysteem (minerale afdichting met dieptewerking) worden behandeld.

Aangrenzende delen
Bouwdelen en/of materialen welke niet met het impregneermiddel in contact mogen komen (bijv. glas, geverfde of nog te verven onderdelen) moeten net als planten op de juiste wijze worden beschermd (bijv. door deze af te dekken met bouwfolie

Injectie
Injection Cream 80 wordt via de boorgaten in het metselwerk geïnjecteerd c.q. aangebracht. De boorgaten worden meestal net boven maaiveld aan de buitenzijde of ter hoogte van de plint aan de binnenzijde aangebracht. Al het boormeel moet worden verwijderd. De spuitlans of het kitpistool, aangepast op de diameter van de geboorde gaten, zo diep mogelijk in het boorgat drukken. Door het zeer langzaam laten uitlopen van de Injection Cream 80 en tegelijkertijd de spuitlans terug te trekken moet het boorgat volledig gevuld worden.
Het is het aan te bevelen om een afstand tussen de geboorde gaten van 12 cm en een diameter van 12 mm te kiezen. De diepte van de boorgaten moet wanddikte zijn tot op 2 cm.

Voordat de gaten worden gevuld, het boormeel volledig verwijderen. De toepassing is bij een vochtgehalte van ca. 95% nog mogelijk. Om verdamping van de effectieve werkzame stof uit de boorgaten te voorkomen moeten deze zo snel mogelijk daarna met Remmers Dichtspachtel art.nr. 0426 worden dichtgezet.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Peter - 18-07-2021 21:30

Ich habe bereits zum dritten mal hier bestellt und es war immer alles bestens.

Rob - 17-07-2020 10:55

Ware war sehr schnell da, gut verpackt und genau das was benötigt wurde.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.