Funcosil C40 (5 liter)
0 Reviews | Review toevoegen

Hydrofoberende impregneercrème voor oud beton. Remmers Funcosil C40 wordt met name gebruikt als een zeer diep indringende hydrofobering en grondering voor beton en gewapend beton.

Artikelnummer

070405 

Gewicht   

6,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 204,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Inhoud: 15 liter.

Toepassingsgebieden
  • Dieptehydrofobering en grondering voor beton en gewapend beton bij utiliteits- en wegenbouw
  • Voor alle gecarbonateerd beton alsook voor kalk- en cementstuclagen
Eigenschappen
  • Gemakkelijk eenvoudig aan te brengen zonder materiaalverlies
  • Extreem goede indringing
  • Uitstekende bescherming tegen vorst/dooizout
  • Geen bescherming en afdekmaatregelen voor aangrenzende delen
  • Getest conform TL OS van de ZTV-ING conform klasse OS A
Verwerking
Verwerking door middel van rollen (langharige vachtroller), kwasten of airless spuiten. Afhankelijk van de porositeit van de ondergrond kan in één bewerking 0,2 ltr/m² zonder materiaalverlies worden aangebracht.

Airless techniek
Druk 50 – 60 bar

Verwerkingstemperatuur
Een hydrofoberende impregnering wordt bij temperaturen tussen + 10°C tot + 25°C aangebracht. Gevels welke door de zon te warm worden, be-schermen met dekkleden. Bij tempera-turen beneden +10°C kan de verdam-ping van het transportmiddel en de vorming van effectieve werkzame stof vertraagd worden.

Regenvast
Ca. 30 minuten na verwerking. 

Verbruik
Ca. 0,2 liter / m² 

Algemeen
Funcosil C40 is dusdanig samengesteld dat het extreem diep in het beton dringt en op deze wijze het beton be-schermt tegen water en opname van schadelijke stoffen alsmede tegen vorst-dooizoutcycli.
Funcosil C40 is uitermate geschikt voor het hydrofoberen van beton en gewapend beton. In tegenstelling tot de gebruikelijke vloeibare producten wordt Funcosil C40 in slechts één bewerking aangebracht. Afhankelijk van de porositeit dringt de werkstof silaan in zeer korte tijd (30 minuten tot een aantal uren) in de ondergrond en reageert daar tot een polysiloxaan. De enigszins witte laag verdwijnt volledig. Het afpareleffect wordt bij Funcosil C40 vertraagd opgebouwd en door beregening verbeterd.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.